Naar aanleiding van recente berichtgeving onderstaand het SOTOG-beleid inzake de VSO-locaties:

  • Wij volgen de RIVM-richtlijnen.
  • Vanaf maandag 31 mei gaan alle VSO locaties weer volledig open.
  • Leerlingen hoeven onderling geen afstand meer te houden.
  • Om het preventief zelftesten te stimuleren geven we iedere leerling wekelijks 2 tests mee naar huis. Hierover wordt vooraf gecommuniceerd met de ouders. Uiteraard zijn ouders/leerlingen niet verplicht om gebruik te maken van de test.
  • Alle overige richtlijnen, m.b.t. mondkapjes, handenwassen, etc. blijven van kracht.

Open dagen

Tijdens de lockdownperiode afgelopen voorjaar zijn alle mogelijkheden om een kijkje te nemen op een mbo-school afgelast. Behoorlijk onhandig natuurlijk als je je wilde oriënteren of verdiepen in je vervolgopleidingskeuze en een open dag of een meeloopdag wilde bezoeken. Gelukkig zijn er wel heel veel online initiatieven opgezet door de onderwijsinstellingen, zodat je toch veel informatie kunt vinden en misschien al een klein beetje de sfeer kan proeven.

Alle data zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen vanuit de overheid. Check altijd de website van de instelling voor de laatste informatie!

Open dagen overzicht 2021-2022

De onderwijsinstellingen zijn op dit moment druk bezig hun activiteiten en agenda’s te updaten, dus als je een link tegenkomt die niet werkt, of tips hebt voor online activiteiten of kanalen die hier nog niet bij staan, laat het even weten via sandra.goulmij@achterhoekvo.nl.

Heb je vragen of hulp nodig bij je studiekeuze?
Neem contact op met je coach of mentor. Je kunt ook contact opnemen (bijvoorbeeld via TEAMS) met de decanen. 

Veel plezier bij het oriënteren & verdiepen.

Met vriendelijke groet,
Decanen